chino para adultos


El nostre concepte d'aprenentatge

Partim de la idea de que la informació es transmet, però el coneixement es construeix. És a dir, el nostre cervell no és una simple caixa d'emmagatzematge d'informació, sinó que aprenem emmagatzemant informació i processant-la al mateix temps. 

El xinès és molt diferent de la nostra llengua materna i la seva lògica no ens és evident, necessitem que ens expliquin perquè aquesta llengua funciona d'aquesta manera. A Shu Xiang pensem que a més del QUÈ cal aprendre el PERQUÈ, necessitem fer preguntes que assenyalin els buits d'informació per ajudar a la memòria a indexar les respostes.


Per què triar l'escola Shu Xiang?

Després de cinc anys d'experiència, l'escola Shu Xiang està fermament establerta i és un referent al territori. 

Si es vol aprendre xinès no n'hi ha prou amb assistir a classe, per progressar cal dedicar hores de treball a casa. El nostre mètode didàctic es basa a fer pensar a l'alumne, i som exigents perquè sabem que és l'única manera d'aprendre. Ha de ser així perquè som una escola i no un club de temps lliure, però això no vol dir que les nostres classes no siguin amenes o divertides. A més, abans de començar oferim una classe de xinès gratis, així l'alumne té una idea molt aproximada del nostre mètode i del que implica estudiar xinès. 

 

HORARIS 2017 - 2018:

Hi ha grups de matí, de tarda i els dissabtes (per a tots els nivells), contacta'ns per conèixer els horaris disponibles.

 
Preu: Dues hores setmanals, matrícula gratuïta. Tots els materials estan inclosos (excepte el llibre de l'alumne). 
 
  Nombre d'estudiants   Quota mensual
  Entre 5 i 8 persones   65€
  4 persones   70€
  3 persones   85€
  2 persones   120€

 Classes particulars

  30€/hora


Important: Veure Calendari 2017 - 2018 i Reglament Intern. (Aquí)
 

 

 

Aprendre xinès no és difícil, però exigeix temps i dedicació. A 书香 (shū xiāng) volem garantir que un alumne sense nocions de xinès pugui assolir un nivell C1, per això hem dividit els nostres cursos en els següents nivells:

-          Nivell bàsic (equivalent als nivells A1 – A2).

-          Preparació per al nivell intermig (equivalent al nivell B1).

-          Nivell intermig (equivalent al nivell B2).

-          Nivell avançat (equivalente al nivell C1).

 

Per exemple, al final del curs de nivell A1.1 podràs comunicar-te (tant de forma oral com escrita) en tot un seguit de situacions bàsiques, com per exemple:

- Donar i demanar informació personal (nom, nacionalitat, lloc de residència).

- Comprar en una botiga.

- Buscar allotjament.

- Demanar en un restaurant.

- Agafar transports públics.

- Explicar de forma senzilla diverses situacions: demanar ajuda, mostrar gratitud, donar o demanar indicacions de direcció, etc.